Diensten

> Gratis offerte aanvragen

Websites, zoekmachine optimalisatie, domeinnamen en webhosting

Wij leveren steeds een totaalpakket volledig op maat.
Halos Websites bouwt uw website volledig naar uw wensen volgens de meest moderne technieken. Uw website wordt steeds geoptimaliseerd voor zoekrobotten met zoekmachine optimalisatie (SEO, ofwel Search Engine Optimization).
Daarnaast wordt uw website zo gebouwd dat elke bezoeker de website correct te zien krijgt, ongeacht de browser die gebruikt wordt: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera,...
U kan er ook voor kiezen om uw website te optimaliseren voor iPad, iPhone, en andere mobiele apparaten.
Indien gewenst past u zelf de inhoud van uw website aan met een CMS (Content Management Systeem). En dat is makkelijker dan u denkt!
Uw website wordt op een snelle en betrouwbare webhosting-server geplaatst zodat uw bezoekers snel en vlot uw website kunnen bezoeken. Tevens registreren wij voor u uw domeinnaam (bvb www.UwNaam.be).
Betrouwbaarheid, snelheid en prijs zijn hier de belangrijkste factoren.

 • website op maat
 • zelf aanpasbaar
 • snel en betrouwbaar
 • professionele webhosting
 • registratie domeinnaam
 • SEO zoekmachine optimalisatie

Internet marketing: online adverteren met AdWords

Online adverteren op internet kan met Google Adwords. Uw advertentie wordt dan op Google bovenaan en rechts van de zoekresultaten weergegeven. Daarnaast wordt uw advertentie ook nog weergegeven op miljoenen andere websites!
Door deze internet marketing strategie toe te passen bereikt u uiterst efficiënt uw doelpubliek.
Gebruikt u nog geen AdWords en wil u graag online adverteren? Of gebruikt u reeds AdWords maar slorpt de opvolging ervan te veel van uw tijd op?
Halos Websites kan deze taak van u overnemen en uw online campagnes beheren en optimaliseren. Zo spaart u tijd én worden uw inkomsten uit uw investering verhoogd!

 • online adverteren
 • bereik uw doelpubliek
 • bespaar tijd
 • optimaliseer uw omzet

Logo's, huisstijl, ontwerp-opmaak alle drukwerk en belettering

Het logo van uw bedrijf of product is misschien wel het meest in het oog springende grafische element binnen uw onderneming. Een goed logo kan uw imago en identiteit versterken en een onprofessioneel logo kan u klanten kosten.
Onmisbare zaken om een professionele indruk te maken bij al uw relaties zijn visitekaartjes, briefpapier en enveloppen in uw eigen huisstijl.
Uw bedrijfsdrukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, maar ook alle andere vormen van drukwerk kunnen door Halos Websites verzorgd worden: brochures, folders, flyers, uitnodigingen, kaarten, posters, ...
Van bedrukkingen van textiel zoals t-shirts en spandoeken tot belettering van etalageruiten en autobelettering: Halos Websites zorgt voor een mooi resultaat.

 • ontwerp logo
 • ontwerp/druk briefpapier
 • bedrukking textiel
 • belettering ruiten, auto
 • ontwerp/druk visitekaartjes

Getuigenissen

Heel gebruiksvriendelijke site, je komt terecht daar waar je wil zijn... bij het samenstellen van mijn eigen site, was de communicatie opperbest, net zoals de service nadien! Halos is steeds bereikbaar of neemt binnen de kortstmogelijke tijdspanne zelf contact op ..... Prima, kan niet beter! Keep it up Dirk!

Chris Van De Voorde van Ace Cafť Rumst

Een website op maat gecreŽerd door Halos Websites is absoluut aan iedereen aan te bevelen, ik ben in ieder geval zeer tevreden.

Guy Voet van A Network: advies en dienstverlening

Bij de opstart van mijn eigen BVBA heb ik op Halos websites een beroep gedaan voor de ontwikkeling en opbouw van mijn eigen website. Voor mij zeer onbekend terrein maar ik werd hierin perfect begeleid en ben Dirk zeer dankbaar voor de professionele aanpak en het geleverde werk. Ik ben dan ook best trots op het resultaat en kreeg hierover intussen al vele complimenten van bezoekers van deze website. Het oogt zeer professioneel, is gebruiksvriendelijk en precies zoals ik het voor ogen had. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kan Halos Websites bijgevolg zeker aanraden.  

Petra Peeters van P&P Consulting selectiebureau